19-21 Лютого 2025 · Україна, Київ, МВЦ


  • icon
  • icon

19-21 Лютого 2025 · Україна, Київ, МВЦ


  • icon
  • icon

19-21 Лютого 2025 · Україна, Київ, МВЦ


  • icon
  • icon

19-21 Лютого 2025 · Україна, Київ, МВЦ


  • icon
  • icon
Зробити свою оселю сучасною та енергоефективною можна за допомогою вентилятора нового покоління

Зробити свою оселю сучасною та енергоефективною можна за допомогою вентилятора нового покоління

Необхідність оновлення житла та потреба в ремонті приходить з часом зокрема через відсутність належної вентиляції в приміщенні. Особливий дискомфорт створює надлишок підвищеної вологості та конденсату на поверхнях стін, що призводить до утворення грибка і плісняви та негативно впливає на здоров'я людини. Зробити свою оселю сучасною та енергоефективною можна за допомогою вентилятора нового покоління, який забезпечить видалення відпрацьованого повітря та неприємних запахів, підтримуватиме оптимальний рівень вологості й запобігатиме утворенню конденсату та цвілі.

Серія ВЕНТС Квайт – це інноваційні осьові вентилятори з низьким рівнем шуму та енергоспоживання для витяжної вентиляції з продуктивністю до 370 м³/год. Серія Квайт ідеально підходить для встановлення в санвузлах, душових, кухнях та інших побутових приміщеннях, а різнобарвна кольорова гама вентиляторів відповідатиме дизайну ваших кімнат.Конструкція вентиляторів Квайт має кілька ключових особливостей:

корпус і крильчатка виготовлені з високоякісного та міцного пластику, що забезпечує стійкість до ультрафіолету;

спеціальна аеродинамічна форма крильчатки забезпечує високу продуктивність та низький рівень шуму;

вентилятори мають високий рівень захисту від впливу води, що робить їх чудовим варіантом для вентиляції ванної кімнати.Особливості двигуна вентилятора Квайт:

надійний двигун на кулькових підшипниках з енергоспоживанням до 7,5 Вт;

підшипники не потребують технічного обслуговування та призначені для довготривалої роботи;

двигун має захист від перегрівання, що забезпечує безпечну та надійну роботу.Різноманітність модифікацій дозволить обрати вентилятор саме для ваших індивідуальних потреб. Пристрої обладнані різними видами опцій: регульованим таймером затримки вимкнення, датчиками вологості та руху.Вентилятори Квайт можуть бути встановлені безпосередньо у проріз вентиляційної шахти, кріпитися до стіни чи стелі. Для віддалених монтажів використовуються гнучкі повітропроводи.

Оновіть свою оселю надійними, вишуканими, енергоощадними і вкрай безшумними побутовими вентиляторами ВЕНТС Квайт. Детальніше про специфікації читайте за посиланням: https://vents.ua/series/quiet/