19-21 Лютого 2025 · Україна, Київ, МВЦ


19-21 Лютого 2025 · Україна, Київ, МВЦ


19-21 Лютого 2025 · Україна, Київ, МВЦ


  • icon
  • icon

19-21 Лютого 2025 · Україна, Київ, МВЦ


  • icon
  • icon

КОНКУРС ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ СЕРЕД ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ В ГАЛУЗІ НИЗЬКОТЕМПЕРАТУРНОЇ ТЕХНІКИ
"CHILLPRO TECH ZONE"

Illustration

КОНКУРС ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ СЕРЕД ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ В ГАЛУЗІ НИЗЬКОТЕМПЕРАТУРНОЇ ТЕХНІКИ
CHILLPRO TECH ZONE

CHILLPRO TECH ZONE

Професійний конкурс в рамках виставки – це унікальна можливість для майбутніх фахівців не лише познайомитись з інноваційними технологіями та матеріалами, а й продемонструвати власні знання та навички, готовність працювати із ресурсами майбутнього. 

Учасники: студенти технічних ВНЗ (команди по 2 особи).Формат: 6 практичних завдань (робота з тепловими насосами, кондиціонерами, виготовлення теплообмінників, монтаж систем, тестування).

Таймінг конкурсу CHILLPRO TECH ZONE 2025

1 день (19 лютого):
11:00 – Інструктаж, жеребкування.13:30 – Теоретичний тест (основи холодильних систем, екологічне законодавство).15:00 – Початок виготовлення теплообмінника.
2 день (20 лютого):
10:30 – Монтаж холодильних систем.15:00 – Монтаж систем автоматизації та електропостачання.
3 день (21 лютого):
10:30 – Пусконалагодження обладнання.12:00 – Демонтаж систем.14:00 – Нагородження переможців

УЧАСНИКИ "CHILLPRO TECH ZONE"

У конкурсі візьмуть участь студенти профільних українських навчальних закладів

Illustration

ВСП Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ 

Illustration

Дніпровський фаховий коледж будівельно-монтажних технологій та архітектури 

Illustration

Національний університет харчових технологій 

Illustration

Полтавський фаховий коледж
Національного університету харчових технологій

Illustration

Відокремлений структурний підрозділ "Технолого-економічний фаховий коледж Білоцерківського національного аграрного університету"

Illustration

Державний біотехнологічний університет

Illustration

Вiдокремлений структурний пiдроздiл «Київський фаховий коледж ресторанного господарства Нацiонального унiверситету харчових технологiй»

Illustration

Відокремлений структурний підрозділ "Одеський технічний фаховий коледж Одеського національного технологічного університету"

ЕТАПИ КОНКУРСУ ДЛЯ УЧАСНИКІВ

Heading photo

1 етап - Тестування

● Експрес-тест із 20-30 питань про основи холодильних систем, екологічне законодавство, монтажні роботи.
!!! Всі учасники оцінюються на рівних умовах.

Heading photo

2 етап – Обробка трубопроводів

● Виготовлення теплообмінника: Практична робота з мідними трубами для створення випарника або конденсатора.● Збірка системи охолодження або обігріву:З’єднання компонентів (тепловий насос або кондиціонер із теплообмінником), перевірка щільності системи.● Монтаж систем автоматизації та електроживлення:Налаштування контролерів, встановлення сенсорів та підключення до живлення.

Heading photo

3 етап - Оцінювання виконання завдань

● Пусконалагодження: Вакуумування, заправка холодоагентом, запуск системи та тестування стабільної роботи.● Демонтаж обладнання: Розбірка систем, утилізація холодоагенту.
Підведення підсумків та нагородження
* Оцінювання кожного етапу конкурсного завдання проводиться за 10 бальними шкалами за декількома критеріями (швидкість, точність виконання, екологічність (оптимальність використання ресурсів), якість, естетичність тощо).

МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ПАРТНЕРСТВА

Chill Pro Технічний партнер конкурсу

Технічний партнер конкурсу