19-21 Лютого 2025 · Україна, Київ, МВЦ


19-21 Лютого 2025 · Україна, Київ, МВЦ


19-21 Лютого 2025 · Україна, Київ, МВЦ


  • icon
  • icon

19-21 Лютого 2025 · Україна, Київ, МВЦ


  • icon
  • icon

КОНКУРС ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ СЕРЕД ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ В ГАЛУЗІ НИЗЬКОТЕМПЕРАТУРНОЇ ТЕХНІКИ
"ChillPro Tech Students Awards 2025"

Illustration

КОНКУРС ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ СЕРЕД ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ В ГАЛУЗІ НИЗЬКОТЕМПЕРАТУРНОЇ ТЕХНІКИ
CHILLPRO TECH ZONE

ПАРТНЕРИ ChillPro Tech Students Awards 2025

Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration

Професійний конкурс в рамках виставки – це унікальна можливість для майбутніх фахівців не лише познайомитись з інноваційними технологіями та матеріалами, а й продемонструвати власні знання та навички, готовність працювати із ресурсами майбутнього. 

Учасники: здобувач освіти технічних навчальних закладів (команди по 2 особи).Формат: виконання повноцінного монтажу та холодильного устаткування що включає наступні операції - виготовлення теплообміннику, монтаж магістральних трубопроводів, підключення кондиціонеру до системи автоматики та трубопроводів, зборка електричної шафи управління, налаштування системи автоматичного керування, виконання пусконалагоджувальних та демонтажних операцій.

УЧАСНИКИ "ChillPro Tech Students Awards 2025"

У конкурсі візьмуть участь студенти профільних українських навчальних закладів

Illustration

ВСП Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ 

Illustration

Дніпровський фаховий коледж будівельно-монтажних технологій та архітектури 

Illustration

Національний університет харчових технологій 

Illustration

Полтавський фаховий коледжНаціонального університету харчових технологій

Illustration

Відокремлений структурний підрозділ "Технолого-економічний фаховий коледж Білоцерківського національного аграрного університету"

Illustration

Державний біотехнологічний університет

Illustration

Вiдокремлений структурний пiдроздiл «Київський фаховий коледж ресторанного господарства Нацiонального унiверситету харчових технологiй»

Illustration

Відокремлений структурний підрозділ "Одеський технічний фаховий коледж Одеського національного технологічного університету"

ЕТАПИ КОНКУРСУ ДЛЯ УЧАСНИКІВ

Heading photo

1 етап – Обробка трубопроводів

● Виготовлення теплообмінника: Практична робота з мідними трубами для створення випарника● Збірка системи охолодження:З’єднання компонентів кондиціонер із теплообмінником, перевірка щільності системи.● Монтаж систем автоматизації та електроживлення:Налаштування контролерів, встановлення сенсорів та підключення до живлення.

Heading photo

3 етап - Оцінювання виконання завдань

● Пусконалагодження: Вакуумування, заправка холодоагентом, запуск системи та тестування стабільної роботи.● Демонтаж обладнання: Розбірка систем, утилізація холодоагенту.
Підведення підсумків та нагородження
* Оцінювання кожного етапу конкурсного завдання проводиться за 10 бальними шкалами за декількома критеріями (швидкість, точність виконання, екологічність (оптимальність використання ресурсів), якість, естетичність тощо).